Kinderbrillen

Boschman Optiek in Heerde heeft kinderbrillen die comfortabel en trendy zijn en gemaakt zijn van stevig materiaal. Anne et Valentin, Bbig, Dutz, Etnia, Vingino, Red, Ray-Ban en Milo & Me, onze Kids Corner biedt voldoende keus in verschillende prijsklassen. Wij weten zeker dat ook onze jongste klanten bij ons tevreden en goed gebrild de winkel verlaten. Ohja, en vergeet die grote glimlach niet!

Dunne kinderglazen

Niet alleen voor kindermonturen bent u bij Boschman Optiek aan het juiste adres, ook wat betreft kinderglazen kunt u bij ons aankloppen. Wij leveren de dunste glazen die door een nieuw speciaal proces tot zestig procent vlakker en dunner gemaakt kunnen worden. De vergroting (plusglazen) en verkleining (minglazen) van de ogen wordt tot een minimum beperkt.

Kinderbrillen Groeiplan

De opticien van Heerde hecht veel waarde aan de bescherming van de ogen van uw kid(s). Iedereen in het Kinderbrillen Groeiplan ontvangt glazen die voorzien zijn van een UV-bescherming, zodat kinderogen met grote pupillen beschermd worden tegen schadelijke UV-straling.

Word lid van het kinderbrillen groeiplan!

Wilt u uw kind(eren) lid maken van het kinderbrillen groeiplan? Dat kan door € 7,- per maand te betalen via automatische incasso. Wat mag u daarvoor van ons verwachten?*

  • Gratis oogmeting
  • Vijftig procent korting op een montuur
  • Vijftig procent korting op onderdelen van het montuur bij beschadiging, binnen twee jaar na aankoopdatum
  • Vijftig procent korting op de aankoop van glazen inclusief hardingslaag en UV-filter
  • Bij plusglazen gratis extra dun slijpproces (Précal ter waarde van € 38,- per paar)

* vraag naar alle voorwaarden in de winkel