HARDE LENZEN

De eerste contactlens die ooit gemaakt is, was een harde lens. Eerst van glas en tegenwoordig van hoogwaardige kunstoffen. De nieuwste materialen laten veel zuurstof door, dit draagt bij aan de gezondheid van je ogen en aan het draagcomfort. Harde lenzen staan vooral bekend om het scherpe zicht dat je ermee creëert. De lenzen vervormen niet op je oog dus het zicht is constant.

Er zijn veel verschillende harde lensdesigns en lensmaterialen. Onze contactlensspecialist zal kijken wat het beste past bij jouw ogen. Wanneer de specialist de lenzen bestelt, worden deze speciaal voor jouw ogen op maat gemaakt. Zo passen ze perfect! Heb je een cilinder, of heb je leesondersteuning nodig? Geen probleem, bijna alles is mogelijk en harde lenzen zijn zeer geschikt als multifocale lenzen.

Nog meer dan andere harde contactlenzen worden Conform-lenzen volledig op maat gemaakt voor jouw ogen. Ze zijn daarmee uniek en de eerste lenzen die op deze manier worden aangemeten en geproduceerd. Doordat de lenzen volledig op maat gemaakt worden, voelen ze extra comfortabel aan. Conform® contactlenzen zijn voor iedereen een goede oplossing. Of je nou een beginnende lensdrager bent, of juist al jaren harde of zachte lenzen draagt. Zelfs voor mensen met leesproblemen bieden ze een goede oplossing.