Theo

Theo Eyewear

Een explosie van kleuren en een flinke dosis energie. Dat zijn de altijd verrassende brillen van Theo Eyewear. Ieder seizoen bewijst Theo de kracht van kleur en voorziet daarmee menig man en vrouw van een originele look. Benieuwd naar de Theo monturen en helemaal ready om ze in real life te komen bewonderen?

Eigenzinnig en origineel

Theo Eyewear brillen zijn er voor dames en heren die niet bang zijn om op eigenzinnige en excentrieke manier op te vallen. Dat onderstrepen de woorden ‘Making and breaking trends’. Een Theo bril is tenslotte niet enkel een functioneel object, het maakt een waar fashion statement! Oneindige kleurencombinaties maken dat een bril uit de Theo Eyewear collecties nooit teleurstelt. De monturen komen in verschillende hippe vormen en kleuren en zijn gemaakt om een flinke dosis vrolijkheid in je leven te brengen. Wij zeggen: missie geslaagd!

HIP & STERK

Bij een originele look laten de creatieve koppen achter Theo Eyewear brillen het niet zitten. Ook wat betreft het materiaalgebruik gaat u als drager stralen. Monturen gemaakt van hoogwaardige materialen die tegen een stootje kunnen, daar mag u op rekenen. Daarnaast zijn de eye catchers licht van gewicht, waardoor ze heerlijk op uw neus rusten. Eén ding staat als een huis: Theo is de vrolijke gangmaker van uw look waar u tevens jarenlang plezier van heeft!

[product_category per_page=”12″ columns=”4″ orderby=”menu_order” order=”ASC” category=”theo”]