etnia barcelona

STIJl & Klasse

Spreken we over Etnia Barcelona brillen, dan hebben we het over een “eyewear culture” met schitterend gevormde en kleurrijke brillen die ruime keuze typeren. Zowel voor volwassenen, tieners en kinderen. Het is een brillenmerk waarbij internationale stijl en klasse duidelijk zichtbaar is.

Fantasie en lef

Een stijl waar fantasie en lef sterk vertegenwoordigt is. De brillen zijn namelijk uniek gegoten uit een stuk acetaat met ieder een geheel eigen persoonlijkheid en stijl. De brillen helpen je dan ook zeker bij ieder aspect van je garderobe door het eigenzinnige kleurgebruik.

500 verschillende kleuren

Etnia Barcelona brillen zijn verkrijgbaar in maar liefst 500 verschillende kleursamenstellingen. Bijvoorbeeld uitgesproken modellen als vintage en retro. Eigenlijk voor iedereen die dat beetje extra zoekt dat andere merkbrillen niet bieden. De gedachte achter al dat kleurgebruik kent een psychologische achtergrond. De brillenontwerpers zijn pioneers op het mengen van kleuren, geheel gebasseerd op “ready to wear”, de laatste trends in brillen en Haute Couture.

DUURZAME BRILLEN

De brillen van Etnia Barcelona worden geproduceerd in Mazzucchelli, dat is een plaatsje in Italië. Ze worden door een creatief gepassioneerd team ontworpen. Een leuke bijkomstigheid is dat de monturen 100% ecologisch zijn. Dit brillenmerk doet er werkelijk alles aan om duurzaam en milieuvriendelijk te produceren. Dit zie je en voel je bij het merk an sich. De brilmonturen die zijn gemaakt van acetaat zijn volledig te hergebruiken en biologisch afbreekbaar.