MULTIFOCALE LENZEN

Bijna iedereen krijgt er op een gegeven moment mee te maken, het lezen wordt moeilijker. Heel vervelend, want u wilt scherp kunnen zien op alle afstanden, veraf en dichtbij. We noemen deze verandering in zicht ook wel presbyopie (ouderdomsverziendheid). Wanneer u te maken heeft met presbyopie zijn er een aantal oplossingen mogelijk. U kunt kiezen voor een leesbril of multifocale brillenglazen, maar ook contactlenzen zijn multifocaal verkrijgbaar!

Kies voor comfort, dus kies voor multifocale contactlenzen

Lenzen zijn ideaal. U ziet namelijk geen randen van brillenglazen en u ziet in alle richtingen scherp, zowel veraf als dichtbij! Met multifocale lenzen kunt u zonder problemen een boek lezen, computeren, autorijden en sporten.

Er is zelfs heel veel keuze op het gebied van multifocale lenzen. Wilt u graag harde lenzen? Dat kan, Conform lenzen zijn ideaal als multifocale oplossing. Wilt u toch liever zachte lenzen? Ook dat is mogelijk. De maatwerklenzen van Indivisual worden speciaal voor u gemaakt. Maar ook meer standaardoplossingen zoals de maandlenzen van Miru zijn verkrijgbaar als multifocale lens.

De voordelen van multifocale lenzen:
  • Scherp zien op alle afstanden én in alle richtingen
  • Voor elk oog een passende lens
  • Geen gedoe met een aparte leesbril
  • Minder last van vermoeide ogen