Brillenglazen
Ruime keuze in brillenglazen

Om van een montuur een bril te maken, zijn glazen nodig. Door een gedegen glasadvies van onze deskundige opticiens bent u verzekerd van een kwaliteitsproduct waarmee u hopelijk jaren vooruit kunt. Naast enkelvoudige of multifocale glazen kunt u ook kiezen voor leesglazen of zonneglazen die uw ogen beschermen tegen schadelijke UV-straling. Ook zijn er diverse coatings en materialen beschikbaar die uw glazen net dat beetje extra geven.  Zit u veel op kantoor of achter de computer? Misschien zijn multimedia glazen wel geschikt! De opticiens van Boschman Optiek vertellen u er graag meer over.

Essilor AVA
AVA
Met de AVA glas- en meettechnologie van Essilor kunnen wij op een honderdste nauwkeurig meten.
Eyezen Essilor
Eyezen
Met Eyezen brillenglazen op sterkte heeft u scherper zicht dan met standaard enkelvoudige brillenglazen. Bovendien helpen Eyezen brillenglazen de vermoeidheid van de ogen te verminderen.
Varilux Comfort Max
Varilux
Met Varilux multifocale brillenglazen heeft u een comfortabel en helder zicht waardoor u dichtbij, veraf en alle afstanden daar tussenin scherp ziet.
Meekleurende glazen
Transitions
Transitions-brillenglazen passen zich automatisch aan veranderende lichtomstandigheden aan, waardoor het glas buiten donkerder en binnen weer helder.
Crizal Sapphire UV
Crizal Sapphire HR
De meest heldere brillenglazen met een optimaal zicht en esthetiek. Uw brillenglazen reflecteren minder.
Eye Protect System
Eye Protect System
Eye Protect System is geïntegreerd in het brillenglas. Deze oogbescherming beschermt uw ogen tegen schadelijk UV- en blauw licht, met behoudt van een esthetisch helder zicht.
Zonneglazen
Zonneglazen
Uv-licht is overal aanwezig. Ook als het bewolkt is. Met onze zonneglazen beschermt u uw ogen tegen schadelijk uv-licht.
essilor-zichtprofiel
Zichtprofiel
Verkrijg binnen een paar minuten meer inzicht in uw levensstijl én de daarbij passende kijkoplossingen