Scherp zicht op alle afstanden 

Scherp zien is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Bij het ouder worden ontspringt uiteindelijk niemand de dans en krijgt iedereen te maken met kijkproblemen. Een leesbril is dan vaak een eerste hulpmiddel om weer scherp te zien op de korte afstand. Als u op elke afstand weer scherp wilt zien en wilt genieten van natuurlijk scherp zicht is een multifocale bril de ideale oplossing. Zo kunt u met één bril weer op alle afstanden scherp zien!

Doordat het glas van een multifocale bril is opgebouwd uit verschillende sterktes welke in elkaar overlopen is het glasontwerp complex. Hierdoor bestaan er grote verschillen in kwaliteit. Varilux is het eerste multifocale brillenglas, uitgevonden in 1959. Varilux is tot vandaag nog altijd ongeëvenaard en blijft innoveren om u te laten genieten van het beste zicht.

Maar wat is er nu eigenlijk belangrijk als het gaat om (multifocale) brillenglazen?

Het verschil tussen standaard brillenglazen en gepersonaliseerde brillenglazen 

Geen oog is hetzelfde, zelfs uw linker- en rechteroog verschillen van elkaar. Voor een optimaal resultaat is het dan ook belangrijk om zoveel mogelijk persoonlijke eigenschappen van uw ogen mee te nemen in het glasdesign van uw brillenglazen. Daarom is het belangrijk dat er een oogmeting plaatsvindt door een vakkundige opticien die beschikt over de meest geavanceerde meetapparatuur. Door middel van het Visioffice meetsysteem kan uw opticien diverse gegevens verzamelen die uniek zijn voor uw kijkgedrag, uw ogen en het montuur dat u heeft gekozen, waardoor het glasontwerp daar op aangepast kan worden. Dit resulteert voor de drager in een ongeëvenaard scherp zicht, brede kijkgebieden en een zelfverzekerd gevoel.

Een brillenglas dat aangepast is aan de unieke eigenschappen van uw ogen werkt perfect samen met uw ogen. De gepersonaliseerde brillenglazen van Varilux werken perfect samen met uw ogen, zodat u als brildrager geniet van een contrastrijk en haarscherp beeld!

Kom langs in de winkel en informeer naar de beste Varilux kijkoplossing voor u.

50% korting op uw 2e paar glazen

Tijdens het sporten en klussen draagt u waarschijnlijk andere kleding dan op uw werk. Natuurlijk met een goede reden, want uw outfit moet goed aansluiten op de activiteit waarmee u bezig bent. Misschien is het een verrassing, maar dit geldt ook voor uw brillenglazen!

De kwalitatieve brillenglazen van Varilux zorgen voor een optimaal kijkcomfort, de hele dag door. De multimedia-, outdoor-, en zonnebril zijn perfect als tweede paar voor uw dagelijkse bezigheden. Daarom ontvangt u tijdelijk een aantrekkelijk aanbod op uw tweede bril bij aanschaf van Varilux brillenglazen.

50% korting op uw 2e paar glazen
  • vraag naar de mogelijkheden.
© Copyright - Boschman Optiek | Dorpsstraat 43 | 8181HN Heerde | 0578 69 44 00 | KvK 54298261 | BTW NL851247830B01