VOORDELEN

  • MINDER VISUELE VERMOEIDHEID

    Voor een ontspannen zicht, de hele dag.

  • ZEER SCHERP ZICHT

    Elke detail is zichtbaar met heldere kleuren

  • BESCHERMING TEGEN UV- EN BLAUWVIOLET LICHT

    Geïntegreerde bescherming tegen schadelijk UV- en blauwviolet licht

COMFORTABEL ZICHT

Computers, smartwatches en telefoons. Onze ogen hebben brillenglazen nodig die onze digitale levensstijl meer dan ooit ondersteunen. Langdurige dagelijkse schermtijd is zwaar voor uw ogen en kan digitale oogvermoeidheid veroorzaken. Met Eyezen brillenglazen op sterkte heeft u scherper zicht dan met standaard enkelvoudige brillenglazen en helpt de vermoeidheid van de ogen te verminderen. Eyezen is voor iedereen – voor uw dagelijkse bril.

ALLES IN FOCUS

Eyezen brillenglazen – een compleet assortiment enkelvoudige brillenglazen passend in uw digitale levensstijl.

VERMINDERT EN VOORKOMT DIGITALE VERMOEIDHEID

Denkt u eens aan de manier waarop u uw telefoon, laptop of tablet gebruikt. Dit is vaak op korte afstand, gedurende een langere periode en vaak in een onnatuurlijke houding. De enkelvoudige Eyezen brillenglazen zijn voorzien van een visuele boost in het onderste gedeelte van het glas dat zorgt voor een scherp beeld. Kijkt u door het onderste deel van een Eyezen brillenglas, dan zijn afbeeldingen en woorden duidelijk, waardoor u minder voorover hoeft te buigen.

GEEN BRIL OP STERKTE NODIG?

Ook als u geen bril op sterkte nodig heeft, zijn Eyezen brillenglazen goed voor uw ogen. De Eyezen Focus-technologie helpt uw ogen te ontspannen gedurende de dag, oogvermoeidheid te verminderen en uw houding te ondersteunen.