face a face

Face a Face

Deze brillen en zonnebrillen zetten opnieuw de toon als het gaat om kleurrijke, gedurfde oogmode. Dit van origine Franse merk creëert monturen die stuk voor stuk uniek en expressief zijn. Durft u op te vallen en geeft u graag een fleurige touch aan uw look? Dan stelt Boschman Optiek graag de Face a Face brillen en zonnebrillen aan u voor.

sprekende vormen en felle kleuren

De ontwerpers van Face a face brillen en zonnebrillen halen inspiratie uit architectuur en moderne kunst. Door dit te combineren met eyewear ontstaat een collectie Face a face brillen en zonnebrillen die haute couture ademt. U kunt rekenen op monturen boordevol felle kleuren, dramatische vormen en uitzonderlijke details. Elke bril of zonnebril heeft daardoor een eigen karakter die bij elke look past.

passend bij elke outfit

Krachtige designs en tinten voeren de boventoon bij Face a face  brillen en zonnebrillen. Zo is vrijwel ieder montuur voorzien van een flinke dosis kleur. Dit is gecombineerd met neutrale tinten, zodat er een mooie balans ontstaat. Daardoor zijn de Face a face monturen ook geschikt voor dames en heren die graag voor een subtiele look mét kleur gaan. Ondanks het stoere karakter van de brillen en zonnebrillen, vindt u namelijk ook klassieke monturen met een fleurige twist.